Terug naar Nieuws

Koerts Administratie opent haar deuren in Veendam!

Gepubliceerd op:
Koerts Administratie opent haar deuren in Veendam!

Op 1 april heeft Koerts Administratie in Veendam haar deuren geopend. Koerts Administratie is een jong en vernieuwend administratiekantoor, welke administratieve ondersteuning biedt op verschillende fronten. 

Koerts Administratie verwerkt uw administratie vakkundig. Of het nu om een gedeelte van uw administratie of uw volledige boekhouding gaat. Wij zijn op locatie inzetbaar voor een langdurige of tijdelijke aanvulling op uw eigen team, zo kunt u een (tijdelijk) tekort op uw afdeling compenseren of flexibel schakelen in uw bezetting bij een groot project.

Mariëlle Koerts-Kaptein is de drijvende kracht achter Koerts Administratie. Zij heeft jarenlange ervaring in de administratieve wereld en heeft gemerkt dat veel bedrijven de boekhouding een lastige taak vinden. Het idee om bedrijven hierin, ook op de bedrijfslocatie zelf, te ontlasten is geleidelijk ontstaan. “In mijn carrière heb ik veel facetten van het bedrijfsleven leren kennen. Naast ruime ervaring op gebied van financieel administratieve werkzaamheden en boekhouden behoren ook secretariële taken, organiseren en HR-werkzaamheden tot mijn competenties. Ik kan bedrijven dus op veel vlakken tot dienst zijn en werk uit handen nemen.”

Naast ondersteuning op de bedrijven zelf kan Koerts Administratie ook op haar eigen locatie uw complete boekhouding opzetten en verwerken. Mariëlle Koerts-Kaptein vertelt: “Wij bieden u een online boekhoudpakket waarmee u op ieder gewenst moment kunt inloggen en zien hoe uw bedrijf er voor staat. Voor de verwerking van uw facturen scant u uw rekeningen en bonnen met uw telefoon of een scanner naar het programma. Bovendien beschikt het programma over een digitale brievenbus, waar u ook een pdf-bestand eenvoudig naar toe stuurt. Zo kunt u indien gewenst zelf boeken. Wij verzorgen vervolgens de controle. Door deze cloud oplossing hoeft u uw administratie nooit van A naar B te brengen en heeft u altijd uw originele facturen binnen handbereik. Bovendien bieden wij altijd praktische oplossingen om uw processen te verbeteren. Wij richten ons zowel op de eenmanszaak, het midden- en kleinbedrijf als grote organisaties binnen een straal circa 35 kilometer rondom Veendam.”

Haar administratieve dienstverlening kent vele facetten; Van de IB-aangifte voor particulieren tot het voeren van uw gehele zakelijke boekhouding. Kortom: “Koerts Administratie Veendam: voor een vakkundige en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van uw administratie.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koerts Administratie Veendam, Mariëlle Koerts-Kaptein.

T: 0598-852458 / 06-20106593. M: info@koerts-administratie.nl. I: www.koerts-administratie.nl

 

Het is weer bijna aangiftetijd!

Het is weer bijna aangiftetijd!
Van 1 maart t/m 30 april 2018 moet de aangifte Inkomstenbelasting weer ingediend worden.