Administratieve diensten

Koerts Administratie verwerkt uw administratie vakkundig. Of het nu om een gedeelte van uw administratie of uw volledige boekhouding gaat. Ook zijn wij op locatie inzetbaar voor een tijdelijke aanvulling op uw eigen team, zo kunt u een tijdelijk tekort op uw afdeling compenseren of flexibel schakelen in uw bezetting bij een groot project. Wij richten ons zowel op de eenmanszaak, het midden- en kleinbedrijf als grote organisaties binnen een straal circa 35 kilometer rondom Veendam. Plaatsen waar wij werken zijn onder andere Stadskanaal, Groningen, Hoogezand-Sappemeer en Assen.

 

Debiteuren

U wilt het liefst zo min mogelijk wanbetalers in uw klantenkring, Dit heeft namelijk financiële gevolgen voor uw bedrijf. Vindt u het lastig om uw klanten hierop aan te spreken? En wilt u de goede band met de klant niet beschadigen?
Koerts Administratie kan voor u het debiteurenbeheer uit handen nemen. Wij vinden een goede klantrelatie net zo belangrijk als u en gaan hier zorgvuldig mee om. Wij overleggen waar nodig en houden ons bezig met het innen van uw facturen terwijl u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden.

Wij nemen graag in een vrijblijvend gesprek alle mogelijkheden met u door. Maak meteen een afspraak.

Boekhouding

Altijd uw boekhouding op orde. Naast het voeren van uw administratie biedt Koerts Administratie u een online boekhoudpakket waarmee u op ieder gewenst moment kunt inloggen en zien hoe uw bedrijf er voor staat. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw administratie. Voor de verwerking van uw facturen scant u uw rekeningen en bonnen met uw telefoon of een scanner naar het programma. Bovendien beschikt het programma over een digitale brievenbus, waar u ook een pdf-bestand eenvoudig naar toe stuurt. Zo kunt u indien gewenst zelf boeken. Koerts Administratie verzorgt vervolgens de controle. Door deze cloud oplossing hoeft u uw administratie nooit van A naar B te brengen en heeft u altijd uw originele facturen binnen handbereik.

Meer informatie over het online boekhoudprogramma? Vraag naar de mogelijkheden.

Tijdelijke invulling

 

Is er een tijdelijk tekort aan mankracht op uw afdeling Administratie en Boekhouding? Door ziekte, zwangerschap of vakantie kan het voorkomen dat uw team kortstondig incompleet is. Koerts Administratie vult dit tekort voor u op. Ook als er een groot project aan komt of als u achterstanden wilt wegwerken kan Koerts Administratie u ondersteunen, door op onze eigen, of op uw locatie de werkzaamheden vakkundig uit te voeren. Wij bieden tijdelijke ondersteuning aan zowel het midden- en kleinbedrijf, als aan grotere bedrijven en internationals.

Wilt u meer informatie over tijdelijke versterking van uw team? Neem contact met ons op! 

Ondersteuning op locatie

 

Wij zijn flexibel inzetbaar op uw bedrijfslocatie om uw administratie wekelijks of maandelijks bij te werken. Daarnaast kan Koerts Administratie diverse andere taken, zoals bijvoorbeeld betalingen, facturering of debiteurenbeheer van u overnemen. Dit kan in de vorm van een totaalplaatje, maar hoeft niet te betekenen niet dat uw huidige boekhouder of accountant wordt vervangen. Wij kunnen in overleg met hen samenwerken om de gegevens voor een jaarrekening tot in de puntjes voor te bereiden en aan te leveren.

Administratieve ondersteuning kan in verschillende vormen. Wilt u meer informatie over ondersteuning? Maak meteen een afspraak.

 

Administratieve werkzaamheden

 

De administratie is een tijdrovende klus die nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Wilt u uw boekhouding gedeeltelijk of volledig uitbesteden, dan is Koerts Administratie de juiste partner voor u. Ons doel is om u ten alle tijde overzicht en inzicht te bieden in uw financiële situatie vanuit een bijgewerkte administratie, zonder dat het u uw kostbare tijd in ondernemen kost.

Wilt u ook administratieve werkzaamheden uitbesteden? Neem contact met ons op! 

Meer informatie?

Vul uw gegevens en uw vraag in en wij nemen contact met u op. 

Waar kunnen wij u mee helpen?